Wouter & Sandra SELS

SELS + sensation

=

  SELSation  

 

Ik volbracht mijn koksopleiding aan de hotelschool PIVA, en werkte met veel gedrevenheid stages af  bij “The Jane” ** en het “Hof van Cleve”*** .

Mijn vrouw en ik hebben een gezellig huiskamerrestaurantje doen uitgroeien tot een nieuw volwaardig gastronomisch restaurant.

Wij ontvangen u met open armen, en begeleiden u graag doorheen onze culinaire wereld.

Als kok ben ik zeer gepassioneerd door de Oosters smaken en in het bijzonder de Japanse.

Wat u van ons mag verwachten…een reis doorheen Frankrijk met als eindhalte Japan. Tussendoor zullen wij nu en dan ook eens halt houden bij het midden-Oosten, om zo te eindigen in het verre Oosten. Ik zal u als chef verrassen met combinaties uit deze “TOP” gastronomische landen!

Kraakverse producten zal ik met veel zorg en passie naar een hoger niveau tillen, en uw smaakpapillen zullen uitgedaagd worden!

Mijn vrouw zal u ook weten te verrassen met haar glimlach en persoonlijk ontvangst waardoor u zich meteen welkom voelt. Haar stokpaardje is tevens het zorgvuldig selecteren van bijpassende wijnen bij elke nieuwe menu.

Bij ons bent u gast, geen klant…!

 

 

 Wouter & Sandra