Degustatiemenu

3 april - 1 juni

voorgerecht

Belgisch wit blauw rund

witte asperge / koji / rucola / binchotan / kimizu

tussengerecht 1

zalm

selder / codium / komkommer / augurk / peer / gember

tussengerecht 2

leng

bloemkool / plankton / gerookte soja

hoofdgerecht

duif

groene asperge / look / mimolette / sumac / okonomi

kaas *

Van Tricht kazen

assortiment van de kaasmeester

nagerecht

duindoornbes

mascarpone / yuzu / hazelnoot

______________________

5-gangen menu 79€ ~ wijnarrangement 32€

* 6-gangen menu 89€ ~ wijnarrangement 40€

kaas ipv dessert 5€

Een aanpassing of wijziging aan het menu zal resulteren in een klein supplement.

Aanpassing van vlees naar vis kan eventueel voorzien worden (dit zal volgens de dagprijs resulteren in een supplement), verdere aanpassingen aan het menu zijn helaas niet mogelijk. Aangezien wij met vele oosterse producten werken zoals bouillons en specifieke azijnen waarin vis en vlees verwerkt is, (deze bepalen tevens de smaak van onze keuken) kunnen wij helaas geen vegetarisch alternatief voorzien.

Dank voor uw begrip.

Start uw culinaire ontdekkingsreis van Frankrijk naar Japan