Degustatiemenu 

2 december – 1 februari

 

voorgerecht:

  tonijn / prei / sesam / bergamot / truffel

tussengerecht:

  zwaardvis / pad Thai / pompoen / tamarinde / kaffir

tussengerecht 2:

 Duroc / pastinaak / oosterse ui bouillon / garnaal  *

hoofdgerecht:

 hert / bataat / hazelnoot / koriander / sukiyaki

Kaas of paté dessert:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

of

assortiment wildpatés

nagerecht: 

babelutte / kumquat / koffie / chocolade

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


 

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 54€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 61€ *

wijnarrangement 30€ (tot het dessert)

6-gangen menu 71€ **

wijnarrangement 38€ (tot het dessert)