Degustatiemenu 

30 november – 29 januari

 

voorgerecht:

hamachi / venkel / sudachi / oester / kimizu / tsuyu

tussengerecht:

krab / peterseliewortel / sepia inkt / goma dressing

tussengerecht 2:

zeebaars / aardpeer / hooi / ponzu / hazelnoot

hoofdgerecht:

hert / bataat / hoisin / kaneel / bergamot

kaas:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

peer / arabica / kumquat / citroengras / sencha

 

*Aanpassing van vlees naar vis kan eventueel (dit zal volgens de dagprijs resulteren in een supplement), verdere aanpassingen aan het menu zijn helaas niet mogelijk.
Dank voor uw begrip.

 


Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 59€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 67€ *

wijnarrangement 32€ (tot het dessert)

6-gangen menu 75€ **

wijnarrangement 40€ (tot het dessert)