Degustatiemenu 

5 februari – 30 maart

 

voorgerecht:

  skrei / veldsla / sambai / bloemkool / garnaal

tussengerecht:

  gerookte paling / rode biet / mierikswortel / karnemelk / codium

tussengerecht 2:

 buikspek / hoisin / knolselder / nori *

hoofdgerecht:

 duif / schorseneer / erwt / citroenverbena

Kaasdessert:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

yuzu / koffie / cacao / hazelnoot

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


 

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 52€

wijnarrangement 21€ (tot het dessert)

5-gangen menu 59€ *

wijnarrangement 28€ (tot het dessert)

6-gangen menu 68€ **

wijnarrangement 35€ (tot het dessert)

facultatief

dessertwijn 6€ of madeira 6€