Degustatiemenu 

9 juni – 31 juli

 

voorgerecht:

  paling unagi / courgette / katsuobushi / gerookte soja

tussengerecht:

zalm / pad thai / komkommer / kombu / algen

tussengerecht 2:

zeewolf / aubergine / tandoori / citroengras

hoofdgerecht:

presa iberico / kikkererwt / tonkatsu / granaatappel / kardemom

kaas:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

aardbei / kamille / nanami togarashi / honing

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 59€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 66€ *

wijnarrangement 32€ (tot het dessert)

6-gangen menu 74€ **

wijnarrangement 38€ (tot het dessert)