Degustatiemenu 

1 oktober – 30 november

 

voorgerecht:

  hamachi / dashi / bloemkool / furikake / hijiki

tussengerecht:

  roodbaars / eekhoorntjesbrood / mimolette / kombu

tussengerecht 2:

 langoustine / aardpeer / miso / kamebishi  *

hoofdgerecht:

 wilde eend / broccoli / senbei / zwarte look

Kaasdessert:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

chocolade / praliné / gember / dragon

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


 

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 54€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 61€ *

wijnarrangement 30€ (tot het dessert)

6-gangen menu 71€ **

wijnarrangement 38€ (tot het dessert)