Degustatiemenu 

2 juni – 1 augustus

 

voorgerecht:

  rosbief / courgette / tsuyu no moto / sudachi / hangop

tussengerecht:

  forel / karnemelk / yuzu / hazelnoot / kokos

tussengerecht 2:

 zeewolf / spinazie / citroengras / verveine *

hoofdgerecht:

 Texels lam / teriyaki / aubergine / sukiyaki / miso

kaas:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

pannenkoek / aardbei / munt / bai makrut

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


 

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 55€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 62€ *

wijnarrangement 30€ (tot het dessert)

6-gangen menu 72€ **

wijnarrangement 38€ (tot het dessert)