Degustatiemenu 

11 augustus – 3 september

 

voorgerecht:

  gerookte paling / sambai / watermeloen / selder / Brugge prestige / shiso

tussengerecht:

  langoustine / avocado / XO / couscous / gohan desuyo

tussengerecht 2:

 heek / bloemkool / codium / dashi beurre blanc / zwarte sesam *

hoofdgerecht:

 eend / polenta / ponzu / mais / ui

kaas:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

peer / sake / witte chocolade / pistache

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


 

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 56€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 64€ *

wijnarrangement 30€ (tot het dessert)

6-gangen menu 73€ **

wijnarrangement 38€ (tot het dessert)