Degustatiemenu 

5 oktober – 27 november

 

voorgerecht:

Belgisch witblauw / dashi-truffel / mimolette / okonomi

tussengerecht:

makreel / XO / bloemkool / pandan / miso

tussengerecht 2:

rode poon / spinazie / trompette de la mort / zee-egel

hoofdgerecht:

patrijs / butternut / douchi / vermout / five spice

kaas:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

chocolade / bresilienne / praliné / pompelmoes / bai makrut

 

*Aanpassing van vlees naar vis kan eventueel (dit zal volgens de dagprijs resulteren in een supplement), verdere aanpassingen aan het menu zijn helaas niet mogelijk.
Dank voor uw begrip.

 


Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 59€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 67€ *

wijnarrangement 32€ (tot het dessert)

6-gangen menu 75€ **

wijnarrangement 38€ (tot het dessert)