Degustatiemenu 

2 april – 1 juni

 

voorgerecht:

  Belgisch witblauw / asperges / ansjovis / bergamot / gerookte soja

tussengerecht:

  corvina / kimizu / selder / tosazu / jalapeño

tussengerecht 2:

 koolvis / bloemkool / vin jaune / citrus / Oosterse jus  *

hoofdgerecht:

 Texels lam / groene asperges / hooi / lente truffel / miso

Kaasdessert:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

ananas / basilicum / mascarpone / matcha

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


 

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 52€

wijnarrangement 21€ (tot het dessert)

5-gangen menu 59€ *

wijnarrangement 28€ (tot het dessert)

6-gangen menu 68€ **

wijnarrangement 35€ (tot het dessert)

facultatief

dessertwijn 6€ of madeira 6€