Degustatiemenu 

5 april – 28 mei

 

voorgerecht:

paling / sambai / witte & groene asperges / kimizu / gerookte soja

tussengerecht:

kampachi / palmhart / avocado / kombu / szechuan

tussengerecht 2:

leng / witte asperge / lavas / beurre blanc dashi / katsuobushi

hoofdgerecht:

presa Iberico / hummus / chakchoeka / tonkatsu

kaas:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

witte chocolade / rabarber / zoethout / thai green curry

 

*Aanpassing van vlees naar vis kan eventueel voorzien worden (dit zal volgens de dagprijs resulteren in een supplement), verdere aanpassingen aan het menu zijn helaas niet mogelijk. Aangezien wij met vele oosterse producten werken zoals bouillons en specifieke azijnen waarin vis en vlees verwerkt is, (deze bepalen tevens de smaak van onze keuken) kunnen wij helaas geen vegetarisch alternatief voorzien.
Dank voor uw begrip.

 


Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 60€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 68€ *

wijnarrangement 32€ (tot het dessert)

6-gangen menu 76€ **

wijnarrangement 40€ (tot het dessert)