Degustatiemenu 

4 februari – 28 maart

 

voorgerecht:

  kampachi / granny smith / zeewier / citrus / ponzu

tussengerecht:

  noordzeekrab / winterpeen / jasmijnrijst / beurre noisette / XO

tussengerecht 2:

 skrei / edamame / beurre blanc / yuzu / sepia inkt  *

hoofdgerecht:

 duif / rode biet / Thaise curry / vadouvan

kaas:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

citroengras / passievrucht / kokos / karamel

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


 

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 55€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 62€ *

wijnarrangement 30€ (tot het dessert)

6-gangen menu 72€ **

wijnarrangement 38€ (tot het dessert)