Degustatiemenu 

31 maart – 30 mei

 

voorgerecht:

  gerookte paling / asperges / kimizu / gerookte soja

tussengerecht:

  heilbot / avocado / daidai / komkommer / dashi

tussengerecht 2:

 zeewolf / spinazie / citroengras / verveine  *

hoofdgerecht:

 kalf / broccoli / douchi / parmezaan / miso

kaas:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

rabarber / witte chocolade / frambozen / Thaise curry

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


 

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 55€

wijnarrangement 24€ (tot het dessert)

5-gangen menu 62€ *

wijnarrangement 30€ (tot het dessert)

6-gangen menu 72€ **

wijnarrangement 38€ (tot het dessert)