Degustatiemenu 

12 augustus – 1 oktober

 

voorgerecht:

sardine / wortel / yuzu – kosho / karnemelk / bottarga

tussengerecht:

tonijn tataki / parmezaan / ganzenlever / dashi – truffel / gohan desuyo

tussengerecht 2:

heek / prei / hoisin / curry

hoofdgerecht:

simmentaler / broccoli / miso / ansjovis / sukiyaki

kaas:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” *

nagerecht: 

aardbei / kamille / honing / shichimi togarashi

 

5-gangen menu 68€ 

wijnarrangement 32€ (tot het dessert)

6-gangen menu 76€ *

wijnarrangement 40€ (tot het dessert)

 

*Aanpassing van vlees naar vis kan eventueel voorzien worden (dit zal volgens de dagprijs resulteren in een supplement), verdere aanpassingen aan het menu zijn helaas niet mogelijk. Aangezien wij met vele oosterse producten werken zoals bouillons en specifieke azijnen waarin vis en vlees verwerkt is, (deze bepalen tevens de smaak van onze keuken) kunnen wij helaas geen vegetarisch alternatief voorzien.
Dank voor uw begrip.