Degustatiemenu 

4 juni – 3 augustus

 

voorgerecht:

  sardine / komkommer / tsuyu / zure room

tussengerecht:

  heilbot / watermeloen / shiso / katsuobushi

tussengerecht 2:

 kabeljauw / broccoli / venkel / strandkrab / chorizo  *

hoofdgerecht:

 picanha / wortel / zeekraal / hoisin & ketjap / sesam

Kaasdessert:

assortiment kazen van kaasmeesters “Van Tricht” **

nagerecht: 

framboos / aardbei / yuzu / Thai curry

 

” Bij eventuele allergieën, dit vermelden tijdens de reservatie “

“voor een aanpassing of wijziging aan het menu, zijn wij genoodzaakt hiervoor een supplement te verrekenen, dank voor uw begrip.” 

 


 

Op vrijdag, zaterdag en feestdagen serveren wij enkel de 5 of 6-gangen menu.

4-gangen menu 52€

wijnarrangement 21€ (tot het dessert)

5-gangen menu 59€ *

wijnarrangement 28€ (tot het dessert)

6-gangen menu 68€ **

wijnarrangement 35€ (tot het dessert)

facultatief

dessertwijn 6€ of madeira 6€